8 Μαρ 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εργαζόμενοι στην επιχείρηση ΡΑΔΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ,
Η εκ περιτροπής εργασία που επιβάλει ο εργοδότης στους εργαζόμενους είναι ένα μέτρο που ουσιαστικά καταργεί την προϋπηρεσία σας, το μισθό σας, το ασφάλιστρο σας, με άμεση επίπτωση και στο συνταξιοδοτικό σας, και όλα τα δικαιώματα που είχατε με την ως τώρα εργασιακή σας σχέση.
Η εκ περιτροπής εργασία θα έχει επίπτωση και στο δώρο Χριστουγέννων, και στο δώρο Πάσχα και στο επίδομα αδείας.
Καταργούνται όλα μας τα δικαιώματα.
Με την εκ περιτροπής εργασία ο εργοδότης προσπαθεί να αυξήσει τα κέρδη του με τη δική σας θυσία, δηλαδή το ίδιο πράγμα που μας ζητάει και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Δεν διασφαλίζεται ούτε η θέση εργασίας.
Ο εργοδότης δεν πρόκειται να μας δώσει πίσω την εργασιακή μας σχέση και τα δικαιώματα μας. Μας κοροϊδεύει όπως κορόιδεψε και τους συναδέλφους μας στα καταστήματα ELEPHANT που ήταν θυγατρική του ΡΑΔΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ και που ακόμα και σήμερα είναι άνεργοι και παλεύουν να πάρουν αποζημιώσεις.
Μην συναινέσετε σ’ αυτό το έγκλημα. Μην υπογράψει κανείς εργαζόμενος τη θανατική του καταδίκη. Ξεσηκωθείτε.
Ελάτε στο Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, στο κλαδικό σας σωματείο. Έχουμε τη δυνατότητα να ακυρώσουμε τα σχέδια του εργοδότη και να κρατήσουμε τις θέσεις εργασίας.
Γυρίστε την πλάτη στους εργοδοτικούς κυβερνητικούς συνδικαλιστές που προσπαθούν να σας πείσουν ότι με νομικές συμβουλές από δικηγόρους και με συναντήσεις με την εργοδοσία για να μας κοινοποιήσει τα πλάνα της, μπορεί να εξασφαλίσουμε τη θέση εργασίας.
Ελάτε στο Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.
Με τη συλλογική μας δράση μπορούμε να αποτρέψουμε τα ύπουλα σχέδια της εργοδοσίας.
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ

ΤΟ Δ.Σ.