21 Οκτ 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, κλαδικά και επιχειρησιακά σωματεία εμπορίου και υπηρεσιών, εκφράζουμε στην οικογένεια του δολοφονημένου συναδέλφου οικοδόμου τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Καταγγέλλουμε τη δολοφονία του συναδέλφου που ήταν αποτέλεσμα της επίθεσης που εξαπέλυσαν φασιστοειδή, αναρχικοί, χρυσαυγίτες, άνθρωποι του Καρατζαφέρη, οι γνωστοί κουκουλοφόροι που ξεπήδησαν μέσα από το λεγόμενο κίνημα ¨ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ¨ στην οδό Βασ. Γεωργίου.

Όλοι αυτοί μαζί με την κυβέρνηση και τους κατασταλτικούς μηχανισμούς της κυβέρνησης δεν είναι απλά εχθροί και αντίπαλοι του οργανωμένου λαϊκού κινήματος αλλά όπως αποδεικνύεται είναι οπλισμένοι και εξοπλισμένοι να αφαιρούν ζωές για να στηρίξουν τα κέρδη των μονοπωλίων. Είναι οι ίδιοι μηχανισμοί που χρησιμοποιούνται κάθε φορά που το οργανωμένο λαϊκό κίνημα βάζει εμπόδια στην υλοποίηση της εγκληματικής αντιλαϊκής πολιτικής.

Δεν είναι απλά προβοκάτορες και εγκληματίες, είναι σύμμαχοι της αστικής τάξης και των μονοπωλίων.

Υποσχόμαστε στους χιλιάδες εργαζόμενους και εργαζόμενες που μαζί δώσαμε μάχη δυναμική, σκληρή στους τόπους δουλειάς στη 48ωρη απεργία ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας οργανώνοντας την πάλη μας σε κάθε χώρο δουλειάς, ενημερώνοντας τους εργαζόμενους και ατσαλώνοντας τους απέναντι στους εχθρούς μας που είναι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τα κόμματα της πλουτοκρατίας, το κεφάλαιο, η Ε.Ε. και όλες οι παραπάνω δυνάμεις.

Καταγγέλλουμε και ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης που επιχειρούν να χρεώσουν στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα ευθύνες για τα επεισόδια και για τη δολοφονία του συναδέλφου.

Με περισσότερη ορμή και αποφασιστικότητα να οργανωθούμε στα σωματεία μας, να οξύνουμε την ταξική πάλη, να τσακίσουμε τους μηχανισμούς , τα κόμματα και τις πολιτικές που τα θρέφουν.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΝ. ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ & ΓΡΑΦΕΙΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΠ. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΙΔ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ DIA

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ LIDL Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ PRAKTIKER