4 Οκτ 2011

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ LIDL ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΓ. ΦΙΛΟΘΕΗΣ 5Β ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.2103236287 FAX 2103221089
ΚΙΝ: 6944665527,6976447297,6932483855



ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ ΩΡΑ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ

ΘΕΜΑΤΑ:

1.ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΛΑΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ

2.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ LIDL ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΩΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ 8ΩΡΩΝ ΣΕ 6ΩΡΟΥΣ ΚΑΙ 6ΩΡΩΝ ΣΕ 4ΩΡΟΥΣ).

3.ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Συνάδελφοι-ισσες
Χιλιάδες εργαζόμενοι είμαστε σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ είτε γιατί μειώνεται ο μισθός μας, είτε γιατί μας φορτώνουν με νέους φόρους και χαράτσια, είτε με την πλήρη εμπορευματοποίηση της παιδείας και της υγείας. Την ίδια ώρα η πολυεθνική LIDL προσπαθεί να υπονομέψει τις συμβάσεις μας επιβάλλοντας στηριζόμενη στο αντεργατικό οπλοστάσιο τη μείωση των ωρών εργασίας μας και τη μετατροπή των συμβάσεων μας από πλήρη απασχόληση σε μερική και από 6ωρη εργασία σε 4ωρη.
Συνάδελφοι-ισσες
Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην ΑΠΟΓΝΩΣΗ, τη ΦΤΩΧΕΙΑ, και την ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, κυβέρνηση, Ν.Δ, ΛΑΟΣ, ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ, Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ.
Με το σύνθημα ΄΄ αρνούμαι να πληρώσω τη φοροληστεία, ούτε ένα ευρώ για την πλουτοκρατία ΄΄ θα πρέπει να δώσουμε μαζικό παρών στη Γενική Συνέλευση του σωματείου μας, να φέρουμε και να καταθέσουμε στο σωματείο μας τα εντάλματα πληρωμής που έρχονται από την εφορία και μαζικά και συλλογικά με το σωματείο μας να επιστρέψουμε τα εντάλματα αυτά απαιτώντας την κατάργηση τους.
Να οργανώσουμε σωματειακές επιτροπές στους χώρους δουλειάς να μην υποκύψουμε στην τρομοκρατία της εργοδοσίας, να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη στους ανέργους και στους εργαζόμενους που δεν μπορούν να πληρώσουν λογαριασμούς, δάνεια, και φόρους.
Η οργανωμένη αντίθεση και αντίσταση στα χαράτσια στους εκβιασμούς, στην τρομοκρατία είναι το πρώτο βήμα μαζικής λαϊκής άρνησης πληρωμής των χαρατσιών και σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρησης για την αναγέννηση και την αντεπίθεση του εργατικού κινήματος.

ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 11.ΟΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

ΑΓ. ΦΙΛΟΘΕΗΣ 5Β ΠΛ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΘΗΝΑ

ΤΟ Δ.Σ