24 Νοε 2011

ΑΠΕΡΓΙΑ 1η ΔΕΚΕΜΒΡΗ


ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΞΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ

Όλοι στον αγώνα , όλοι στη μάχη.

Να αξιοποιήσουμε τη θετική εμπειρία της 48ωρης απεργίας στις 19 και 20 Οκτώβρη. Να δυναμώσουμε παντού την αλληλεγγύη ανάμεσα στην εργατική τάξη.

Να δηλώσουμε την ανυπακοή μας και την οργανωμένη αντίσταση μας στα σχέδια της μεγαλοεργοδοσίας για κατάργηση των Συλλογικών συμβάσεων Εργασίας, για επιβολή της εκ περιτροπής εργασίας στα πολυκαταστήματα και στους μεγάλους χώρους εργασίας, να γενικεύσουμε το κύμα ανυπακοής στα χαράτσια με στόχο την κατάργηση τους, να μην αφήσουμε να διαλύσουν τα ασφαλιστικά ταμεία και να ισοπεδώσουν τις συντάξεις.

Κανένας άνεργος χωρίς υγεία, περίθαλψη, χωρίς τα αναγκαία. Να φορολογηθούν τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου με 45%.

Όχι στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου στα μονοπώλια. Οι εκατοντάδες εργαζόμενοι στα SPRIDER, στα ALIMENTA TOP, στα ZARA, στο ATTICA, στα MALL, στα HONDOS, στα NOTOS GALLERIES, στο ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ και σε πολλούς ακόμα χώρους εργασίας που δουλεύουν για 500 ευρώ, ή ακόμα και όσοι δουλεύουμε, αλλά δεν πληρωνόμαστε, οι μισοάνεργοι, οι άνεργοι οφείλουμε μαζί με τα σωματεία μας και το ΠΑΜΕ να κτίσουμε ενιαίο μέτωπο αντίστασης παντού, στους χώρους δουλειάς και σε κάθε γειτονιά, να κτίσουμε ένα ρωμαλέο αποφασισμένο κίνημα ρήξης και ανατροπής.

Να μην ξεγελαστούμε από καλέσματα για συναίνεση και κοινωνική συνοχή. Να απορρίψουμε τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία.

Δεν έχουμε κανένα κοινό συμφέρον με τους εκμεταλλευτές μας. Δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα αισιόδοξο από τη νέα κυβέρνηση. Αντιθέτως, πρέπει να δυναμώσουμε το σύνθημα ¨ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ¨ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ .

Να απορρίψουμε τις πολιτικές που μας καταδικάζουν στη φτώχια την ανεργία, στην εκμετάλλευση.

Ο δικός τους πλούτος εξαρτάται από τη δική μας φτώχια. Οι εμείς ή αυτοί. Τα ψέματα τελείωσαν. Χωρίς εμάς γρανάζι δεν γυρνά.

Αδιέξοδοι δεν είναι οι αγώνες. Αδιέξοδη για τους εργάτες είναι η καπιταλιστική κρίση, που είναι αποτέλεσμα της καπιταλιστικής ιδιοκτησίας στα μέσα παραγωγής και του καπιταλιστικού τρόπου παραγωγής.

Να οργανωθούμε στα σωματεία μας, νε εκφράσουμε αγωνιστικά, ταξικά την οργή μας.

Όλοι στο δρόμο των χαλυβουργών της Ελευσίνας. Αντεπίθεση για τη εργατική λαϊκή εξουσία, όπου ο λαός θα κάνει κουμάντο στο πλούτο που παράγει, χωρίς μονοπώλια, αποδέσμευση από την Ε.Ε. και μονομερής διαγραφή του χρέους.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2011

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ