2 Νοε 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ


ΠΕΜΠΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΗ – ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 6.00 Μ.Μ.

Εργαζόμενοι, εργαζόμενες

Αξιοποιούμε τη θετική εμπειρία της 48ωρης απεργίας στις 19 & 20 Οκτώβρη και συνεχίζουμε πιο μαχητικά.

Απορρίπτουμε τους εκβιασμούς, τις πολιτικές, τα διλλήματα που μας βάζουν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τα κόμματα της πλουτοκρατίας , η Ε.Ε. , που μας καταδικάζουν στη φτώχια, την ανεργία, την εκμετάλλευση.

Κάτω η κυβέρνηση και τα κόμματα της πλουτοκρατίας. Αποδέσμευση από την Ε.Ε., να διαγραφεί το χρέος μονομερώς.

Αρνούμαστε την συναίνεση στην εγκληματική πολιτική που μας επιβάλουν, δεν πέφτουμε στις παγίδες, στους εκβιασμούς , στις προβοκάτσιες και στην τρομοκρατία που προσπαθούν να μας επιβάλουν κράτος, εργοδοσία, ¨κουκουλοφόροι¨ , κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί της εξουσίας.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προχωράει σε δημοψήφισμα για να αρπάξουν τη συναίνεση των εργαζομένων στη συνέχιση της βάρβαρης πολιτικής. Σε αυτή την κατεύθυνση αξιοποιούν και τις συνδικαλιστικές ηγεσίες σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ που είπαν ναι στο δημοψήφισμα με κάποιες προϋποθέσεις.

Καλούμε τους εργαζόμενους στο εμπόριο , τους άνεργους, τις εργαζόμενες μητέρες, τους απλήρωτους εργαζόμενους, τους χαμηλοαμοιβόμενους να τους χαλάσουμε τα σχέδια .

Να δυναμώσει η αλληλεγγύη ανάμεσα στην εργατική τάξη, να οργανωθούμε σε κάθε τόπο δουλειάς με σωματειακές επιτροπές και επιτροπές αγώνα μαζί με το κλαδικό μας σωματείο να ισχυροποιήσουμε την παρέμβαση μας στις εξελίξεις.

Απομονώνουμε τους κυβερνητικούς εργοδοτικούς συνδικαλιστές που χρόνια ολόκληρα συναινούσαν στην πολιτική του ΠΑΣΟΚ και σήμερα γυρίζουν στους χώρους εργασίας και δηλώνουν ευθαρσώς ότι δεν είναι ΠΑΣΟΚ είναι μόνο ΠΑΣΚΕ, συνεχίζοντας να παίζουν βρώμικο και προβοκατόρικο ρόλο, για να δημιουργήσουν θολούρα και αυταπάτες στους εργαζόμενους, για να εμποδίσουν με κάθε τρόπο τη ριζοσπαστικοποίηση της συνείδησης των εργαζομένων.

Αρνούμαστε την πληρωμή των χαρατσιών, να μην πληρώσουμε ούτε μισό ευρώ.

Αρνούμαστε τη διάλυση των Ασφαλιστικών Ταμείων και την ισοπέδωση των συντάξεων.

Κανένας άνεργος χωρίς υγεία, περίθαλψη, χωρίς τα αναγκαία.

Κανένας μόνος του στην επίθεση των εργοδοτών, στις απολύσεις, στην ισοπέδωση της ζωής μας.

Εμπιστοσύνη στη δύναμη μας. Κάτω η κυβέρνηση και τα κόμματα της πλουτοκρατίας.

Αντεπίθεση για την εργατική λαϊκή εξουσία όπου ο λαός θα κάνει κουμάντο στον πλούτο που παράγει, χωρίς μονοπώλια, αποδέσμευση από την Ε.Ε. και μονομερής διαγραφή του χρέους.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΗ

ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ