30 Απρ 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συνάδελφοι,
            Γνωρίζετε πως πριν 15 χρόνια, στις 3 Απρίλη του 1999 ιδρύθηκε ως ώριμη ανάγκη των καιρών το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο.
            Το ΠΑΜΕ έβαλε φρένο στην πορεία ενσωμάτωσης και εκφυλισμού του συνδικαλιστικού κινήματος. Άνοιξε μια νέα σελίδα για το ταξικό κίνημα, συνέχεια των καλύτερων παραδόσεων και αξιών της εργατικής τάξης της χώρας μας.
            Τιμώντας τα 15 χρόνια ζωής και αγώνων του ΠΑΜΕ, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ οργανώνει μεγάλη έκθεση φωτογραφίας που θα φιλοξενηθεί στα γραφεία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγ. Φιλοθέης 5β, Μητροπόλεως).
            Η έκθεση  θα λειτουργεί καθημερινά από Τετάρτη 30 Απριλίου έως Κυριακή 4 Μαΐου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ. (Την πρωτομαγιά η έκθεση θα ανοίξει μετά το τέλος της συγκέντρωσης) .
            Καλούμε τους εκατοντάδες συνδικαλιστές που πήραν μέρος στην ίδρυση του ΠΑΜΕ, καθώς και όσους στη συνέχεια συσπειρώθηκαν στις γραμμές του, να επισκεφτούν την έκθεση.
            Καλούμε επίσης τα σωματεία, τις επιτροπές αγώνα, τις λαϊκές επιτροπές, τους γυναικείους και νεολαιίστικους φορείς να οργανώσουν επισκέψεις των μελών τους, εργατών, εργατριών και υπαλλήλων από εργοστάσια και άλλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΠΑΜΕ