23 Μαρ 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Εμείς οι εργαζόμενοι στην αποθήκη ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ στο Μενίδι, είμαστε σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, με αφορμή την απόλυση του συναδέλφου μας Γκιουλάκη Γιάννη, από την εργοδοσία στη ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ. Η απόλυση του συναδέλφου μας είναι η αρχή, πιστεύουμε ότι η εργοδοσία θα προχωρήσει το επόμενο χρονικό διάστημα και σε άλλες απολύσεις, με στόχο τη μείωση του «εργατικού κόστους», γιατί εμείς οι εργάτες που παράγουμε τον πλούτο, για την εργοδοσία είμαστε κόστος.

Η απάντησή μας απέναντι στην εργοδοσία είναι να ακυρωθεί τώρα η απόλυση του συναδέλφου, ο συνάδελφος να γυρίσει τώρα στη δουλειά.

Σύσσωμοι οι συνάδελφοι συμμετέχουμε στην απεργιακή κινητοποίηση, κάθε μέρα κάνουμε Γενική Συνέλευση και αποφασίζουμε πως θα προχωρήσουμε την επόμενη μέρα, στον αγώνα μας αυτό έχουμε δίπλα μας την στήριξη κλαδικών Σωματείων του εμπορίου, που είναι κάθε μέρα μαζί μας γιατί οι απολύσεις και η τρομοκρατία αφορούν όλους τους εργαζόμενους σε όλο τον κλάδο.

Η εργοδοσία προσπαθεί να σπάσει την ενότητά μας.
Ζητάμε τη συμπαράσταση και την ταξική αλληλεγγύη από τους συναδέλφους μας σε όλες τις αποθήκες ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ και από τους συναδέλφους μας στον κλάδο.

Αγωνιζόμαστε, σπάμε την τρομοκρατία της εργοδοσίας, είμαστε όλοι μια γροθιά, αγωνιστικά απαντάμε στην επίθεση της εργοδοσίας.

Να ακυρωθεί η απόλυση του συναδέλφου μας και να γυρίσει τώρα στη δουλειά.


     ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ - ΜΕΝΙΔΙ