29 Απρ 2015

ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΜΑΗ 2015

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση την Κυριακή 3 Μάη 2015, άλλη μια Κυριακή που ανοίγουν τα καταστήματα, με αίτημα την κατάργηση του νόμου για τη λειτουργία των καταστημάτων 8 Κυριακές το χρόνο, να νομοθετήσει τώρα η κυβέρνηση για την κατοχύρωση της.
Η συμμετοχή μας στην απεργία  είναι μαχητική απάντηση στον εμπαιγμό εργοδοσίας και κυβέρνησης, να μην ενδώσουμε στην παρελκυστική μεθόδευση των παζαριών πάνω στην πλάτη μας για 7 ή 5 κάποιες Κυριακές το χρόνο, να συζητήσουμε στους χώρους εργασίας, να σπάσουμε τις αυταπάτες, την αναμονή, την τρομοκρατία της εργοδοσίας.
Παράλληλα καλούμε τους συναδέλφους μας να ενισχύσουν την πρωτοβουλία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας που πραγματοποιεί πλατύ άνοιγμα στον κλάδο με κείμενο για τη νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακής αργίας , να το υπογράψουμε εργαζόμενοι και σωματεία για να κατατεθούν οι υπογραφές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Κυριακή υποχρεωτική αργία για όλες τις Κυριακές του χρόνου, για όλα τα καταστήματα, κατάργηση του νόμου για τη λειτουργία των καταστημάτων 8 Κυριακές το χρόνο, να νομοθετήσει τώρα η κυβέρνηση για την κατοχύρωση της.

Συμμετέχουμε στην πανελλαδική απεργία Κυριακή 3 Μάη 2015.
Συγκέντρωση στα γραφεία του συλλόγου
Αγ. Φιλοθέης 5β – Πλ. Μητροπόλεως στις 10.30 το πρωί

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας τιμώντας την εργατική Πρωτομαγιά  καλεί τους συναδέλφους  το Σάββατο 2 Μαΐου 2015 στην προβολή της ταινίας
 NON OMNIS  MORIAR της Θεοδοσίας Γραμματικού ,
στα γραφεία του συλλόγου ώρα 7 το απόγευμα.