28 Ιουλ 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

       Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και η επιτροπή ανέργων του συλλόγου διοργανώνουν εκδήλωση για τα παιδιά των συναδέλφων Κυριακή 13/9/15 και ώρα 10:30 π.μ. , στα γραφεία του συλλόγου ΑΓ. ΦΙΛΟΘΕΗΣ 5Β-ΠΛ.ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ.
        Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει θεατρικό για τους μικρούς μας φίλους και διάφορες δραστηριότητες. Στο τέλος της εκδήλωσης θα μοιραστούν σχολικά είδη.
  Στις δύσκολες στιγμές που περνά η εργατική - λαϊκή οικογένεια, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι νέοι και οι νέες, από την επίθεση που δέχονται από την Ε.Ε., κυβέρνηση και μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, ένα από τα όπλα που έχει απομείνει και πρέπει να αξιοποιήσει το εργατικό-λαϊκό κίνημα είναι η εργατική - λαϊκή αλληλεγγύη. Είναι η αλληλεγγύη που ορθώνεται από τα ταξικά σωματεία για να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις των βάρβαρων μέτρων παλιών και νέων.
 Έλα σε επαφή με το κλαδικό σου σωματείο, με την επιτροπή ανέργων, δυνάμωσε με την συμμετοχή και δράση σου την πάλη για την ικανοποίηση των δικών σου αναγκών. Να μη μείνει κανένας εμποροϋπάλληλος, κανένας άνεργος του κλάδου μόνος του.

Αρκετά ματώσαμε !!   Αρκετά πληρώσαμε!!

       Οι ζωές μας δεν σηκώνουν άλλα μέτρα, οι ανάγκες μας δεν μπορούν να περιμένουν.
Δεν θα γίνουμε συνένοχοι στην αντεργατική – αντιλαϊκή πολιτική τους!!
      Όχι νέες θυσίες για την πλουτοκρατία. Το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας δεν χωρά στα δεσμά της Ε.Ε., των μεγαλεμπόρων, των βιομηχάνων και των εφοπλιστών.  

                                                                   
ΤΟ  Δ.Σ.