14 Δεκ 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 6.00Μ.Μ. ΟΜΟΝΟΙΑ

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καλεί όλους τους συναδέλφους, τους ανέργους, τους νέους και τις νέες, τις εργαζόμενες μητέρες, να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο Τρίτη 15 Δεκέμβρη ενάντια στην αντεργατική-αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το κεφάλαιο, η Ε.Ε. υλοποιώντας την κατάργηση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης συνεχίζει και εντείνει την επίθεση συνολικά στη ζωή των εργαζομένων με μέτρα σφαγή.
Πλειστηριασμοί κατοικιών, τσεκούρι στα επιδόματα θέρμανσης, ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ, παράδοση κόκκινων δανείων στα κοράκια των χρηματαγορών, συνεχείς περικοπές επιδομάτων δικαιούχων-ανέργων.
Τα μέτρα αυτά που συναντώνται και με την εργοδοτική τρομοκρατία σε κάθε χώρο δουλειάς, πρέπει να απαντηθούν με οργάνωση και αγωνιστική κινητοποίηση, μακριά από μοιρολατρία και συμβιβασμό με τη φτώχεια και την μίζερη ζωή.
Η συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο είναι η αγωνιστική κλιμάκωση μετά τις απεργιακές κινητοποιήσεις και του κλάδου μας, στον ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ 1 Δεκέμβρη, στην απεργία για νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης αργίας στις 13 Δεκέμβρη.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 6.00Μ.Μ. ΟΜΟΝΟΙΑ

ΤΟ Δ.Σ.