19 Ιαν 2017

ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καταγγέλλει την επίθεση με τραμπουκισμούς της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής ενάντια σε  εκπαιδευτικούς και γονείς σε σχολείο στο Πέραμα, με την παρουσία και ανοχή της αστυνομίας.
Οι ναζιστές βάζουν στο στόχαστρο αθώα παιδιά, θύματα των πολέμων και των διώξεων που τα ξερίζωσαν από την πατρίδα τους και τα σπίτια τους.
Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καλεί κάθε εργαζόμενο που ανησυχεί για το μέλλον το δικό και των παιδιών του να καλωσορίσει τα προσφυγόπουλα στις λαϊκές γειτονιές, και σε κάθε χώρο εργασίας να απομονώσει κάθε χρυσαυγίτη που σε συνεργασία με την εργοδοσία με ύπουλο τρόπο ρίχνει το ρατσιστικό του δηλητήριο, διασπά τους εργαζόμενους και τους αποπροσανατολίζει από τον κύριο εχθρό που είναι η μεγαλοεργοδοσία, το μεγάλο κεφάλαιο, η αντιλαϊκή πολιτική, το κέρδος.
Οι φασίστες να μην βρίσκουν τόπο να σταθούν,  Στα σπίτια μας, στις γειτονιές μας, στους χώρους εργασίας δεν υπάρχει χώρος για ρατσισμό και ξενοφοβία.
Είναι τσιράκια του κεφαλαίου, αποδεδειγμένα μπράβοι του συστήματος που δε διστάζουν να δολοφονήσουν όποιον στέκεται απέναντι τους.
Τους καταδικάζουμε, καταδικάζοντας παράλληλα και τον πραγματικό ένοχο που είναι το σύστημα που τους καθοδηγεί και τους χρησιμοποιεί παντού και μέσα και έξω από τους χώρους εργασίας.



Το Δ.Σ.