23 Αυγ 2017



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας πραγματοποίησε παράσταση σήμερα Τετάρτη 23/8/2017 στο Υπουργείο Εργασίας, για συνάντηση με το Υπουργείο, με θέμα την τροποποίηση των συμβάσεων εργασίας από την εργοδοσία στα MEDIAMARKT.
Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας συναντήθηκε   με το Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Νεφελούδη Ανδρέα και προκάλεσε τριμερή συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας για τη Δευτέρα 28/8/2017.
Στην  συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας έβαλε τα αιτήματα των εργαζομένων – είχε προηγηθεί και έγγραφη καταγγελία από το Σύλλογο στο Υπουργείο- απαιτώντας να σταματήσει ο έμμεσος εκβιασμός από την εργοδοσία της MEDIAMARKT προς τους εργαζόμενους, το Υπουργείο να σταματήσει άμεσα τη διαδικασία μετατροπής των συμβάσεων.
Παράλληλα ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας έχει πρόγραμμα δράσης σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας στην Αττική για τις επόμενες ημέρες, καλώντας τους συναδέλφους να συσπειρωθούν στο κλαδικό τους σωματείο και να δώσουν αγωνιστική απάντηση στα σχέδια της εργοδοσίας.

ΤΟ Δ.Σ.