25 Σεπ 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καταγγέλλει τη σαπίλα που αναδύεται στις αρχαιρεσίες του «σωματείου»   με την επωνυμία  ¨ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ  ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ¨, ο ρόλος και οι σκοποί του συγκεκριμένου «σωματείου» είναι κάτι περισσότερο από προφανείς.
Είναι η φωνή της εργοδοσίας και της κυβέρνησης μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα, μηχανισμός στην υπηρεσία των εργοδοτών στον κλάδο και όχι μόνο.
Πρωτοκλασάτα στελέχη των ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, MY MARKET είναι στη διοίκηση του συγκεκριμένου μηχανισμού και φιγουράρουν στο ψηφοδέλτιο του.
Αυτοί μαζί με τα «ανεξάρτητα συνδικαλιστικά στελέχη»  της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος και του ΕΚΑ , τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο συνδικαλιστικό κίνημα, είναι ο μηχανισμός που διεξάγει τις αρχαιρεσίες αυτό το διάστημα, ισοπεδώνοντας τα πάντα.
Δεκάδες συνάδελφοι οδηγούνται στην κάλπη ¨με το μαχαίρι στο λαιμό¨ με εκβιασμούς και απειλές, συνοδεία διευθυντών.
Δεν γνωρίζουν που ψηφίζουν, τι ψηφίζουν και ποιους ψηφίζουν.  Συμπληρώνουν αίτηση εγγραφής, δηλώνουν ότι είναι οικονομικά εντάξει και ψηφίζουν με την επίβλεψη της παραπάνω ¨κουστωδίας¨.
Καλούμε τους χιλιάδες εργαζόμενους στα Σούπερ Μάρκετ να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι, να δώσουν τη δική τους απάντηση στα τσιράκια της εργοδοσίας, στην ίδια την εργοδοσία.
Να αρνηθούν να πάνε να ψηφίσουν στο « σωματείο»  μηχανισμό της.
Εφόσον η τρομοκρατία είναι οξυμένη και δε μπορείς να πας κόντρα στις πιέσεις της εργοδοσίας, στήριξε στην κάλπη και πίσω από το παραβάν που δε σε βλέπει κανείς, το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ που  αποτελείται από εργαζόμενους σαν και εσένα.
Καλούμε τους συναδέλφους στα Σούπερ Μάρκετ και σε όλο τον κλάδο να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής στο δικό τους σωματείο , τον Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.
Να δυναμώσουμε τη δική μας φωνή απέναντι στη κυβέρνηση και το κεφάλαιο που ρημάζουν τις ζωές μας.
Η ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ     Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ

Αυτοί που μας καλούν να ψηφίσουμε σε αυτό το «σωματείο» έχουν κάνει την επιλογή τους και είναι με την εργοδοσία-το κεφάλαιο.   Είναι ώρα να κάνουμε και εμείς τη δική μας.

ΕΞΩ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

ΤΟ Δ.Σ.