9 Νοε 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η ναζιστική εγκληματική οργάνωση, η Χρυσή Αυγή   από τη μία τρομοκρατεί, προπηλακίζει, δολοφονεί  Πακιστανούς μετανάστες – εργάτες και από την άλλη, χαριεντίζεται  με τους εκπροσώπους του Πακιστανικού κράτους.

Ο ρόλος των φασιστών της Χρυσής Αυγής  ως μαντρόσκυλα του κεφαλαίου  επιβεβαιώνεται καθημερινά.   Μακρύ χέρι της μεγαλοεργοδοσίας αντάμα με όσους  υπηρετούν το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα, απέναντι από την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα, ανεξάρτητα από την καταγωγή τους.

Το τελευταίο διάστημα  μάλιστα επιδιώκουν πιο αναβαθμισμένο ρόλο, φιλοτεχνώντας  ένα πιο  "ήπιο" προφίλ  για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των αφεντικών τους και να κουκουλώσουν  τον εγκληματικό τους χαρακτήρα. 
Σε αυτή τους την προσπάθεια  εντάσσονται και οι συναντήσεις της Χρυσής Αυγής  με την πακιστανική πρεσβεία. 
Δεν είναι όμως μόνο η συνάντηση του Πακιστανού πρέσβη με τον Ν. Μιχαλολιάκο. Χτες έγινε γνωστή και η συμμετοχή του φασίστα υπόδικου βουλευτή Ηλ. Παναγιώταρου σε γιορτή της Πακιστανικής πρεσβείας, μετά από πρόσκληση του πρέσβη. Μετά την εκδήλωση, σε συζήτηση που καταγράφεται σε βίντεο με Πακιστανό διπλωμάτη, ο Παναγιώταρος επιβεβαιώνει τη συνάντηση του Μιχαλολιάκου με τον πρέσβη και ο δεύτερος αναφέρει ότι με τον «αγώνα» τους οι χρυσαυγίτες έφτασαν να είναι τρίτο κόμμα στη Βουλή. Ο εκπρόσωπος του Πακιστανικού κράτους προσθέτει ότι «είναι ευχάριστη η συνεργασία της Χρυσής Αυγής με την πρεσβεία του Πακιστάν» και ρωτάει τον Παναγιώταρο αν βλέπει «φως για στενή συνεργασία ώστε να μη δοθούν αφορμές σε ορισμένους που θέλουν να βλάψουν τη Χρυσή Αυγή, με κατηγορίες για επιθέσεις...».
    
Η καταδίκη   και η απομόνωση της Χρυσής Αυγής ως  ναζιστική εγκληματική οργάνωση  πρέπει να δυναμώσει μέσα και έξω από τους  εργασιακούς χώρους. Να μην βρίσκουν οι φασίστες τόπο να σταθούν! 
Τους καταδικάζουμε, καταδικάζοντας παράλληλα και τον πραγματικό ένοχο που είναι το σύστημα που τους καθοδηγεί και τους χρησιμοποιεί. 



Το Δ.Σ.