9 Δεκ 2008

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για την απροκάλυπτη δολοφονία του 15χρονου.



ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ο ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΜΑΖΙΚΟΣ ΤΑΞΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
Το ΠΑΜΕ, καταδικάζει την απροκάλυπτη δολοφονία του 15χρονου μαθητή από την Αστυνομία στα Εξάρχεια, παραμονές της Πανεργατικής απεργίας της 10ης Δεκέμβρη 2008.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει βαρύτατες ευθύνες για τη συμπεριφορά της Αστυνομίας γενικότερα απέναντι στο εργατικό και λαϊκό κίνημα.

Στην Αστυνομία καλλιεργείται και υποβόσκει ο αυταρχισμός σε βάρος των δημοκρατικών δικαιωμάτων και σε πολλές περιπτώσεις οδηγεί στην τυφλή βία και στη συγκεκριμένη περίπτωση στη δολοφονία.

Το χέρι του δολοφόνου το οπλίζουν οι πολιτικές των Κυβερνήσεων, που πιστές στις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκλαμβάνουν την κάθε λαϊκή αντίδραση ως τρομοκρατία και την αντιμετωπίζουν με καταστολή και τρομονόμους.

Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούν ή να αναστείλουν τον αγώνα τους. Η απάντηση δεν είναι οι εμπρησμοί και οι υλικές καταστροφές, που αποτελούν το άλλοθι για ένταση του αυταρχισμού και της βίας.

Απάντηση είναι, ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΤΑΞΙΚΟΣ ΜΑΖΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, για να απομονωθούν και να ανατραπούν οι πολιτικές της φτώχειας, της παραπέρα υπονόμευσης των εργασιακών σχέσεων, της υγείας, της παιδείας, της ασφάλισης. Απάντηση είναι ο ΑΓΩΝΑΣ για την προάσπιση των κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών μας.



ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 10ης ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2008

Και στη συγκέντρωση στην Ομόνοια 10,30 π.μ.

Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ


Η Εκτελεστική Γραμματεία