13 Ιαν 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση του επιχειρηματία Μαυράκη Ηρακλή σε συνδικαλίστρια  μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, μέσα στην Επιθεώρηση Εργασίας Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια τριμερούς διαδικασίας.
Η τριμερής είχε οριστεί από το ΣΕΠΕ μετά από καταγγελίες εργαζομένων στο σωματείο ότι ο συγκεκριμένος εργοδότης δεν έχει πληρώσει κανένα από τα τρία δώρα του 2016, έχει απλήρωτες υπερωρίες, νυχτερινά και αργίες.
Αυτή η επίθεση δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Η εργοδοσία συνολικά αποθρασύνεται πατώντας στην προκλητική στήριξη των Κυβερνήσεων και ειδικά της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που προωθείτο χτύπημα των συνδικαλιστικών ελευθεριών και δικαιωμάτων των εργαζομένων. Θέλουν να επιβάλουν σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς. Θέλουν τους εργαζόμενους απομονωμένους, φοβισμένους, σύγχρονους σκλάβους.
Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καλεί όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο, μπροστά σε αυτή την αντεργατική επίθεση που εντείνεται, να ενώσουν τη δύναμη τους με τους συναδέλφους τους, να οργανωθούν και να παλέψουν συλλογικά μέσα από το σωματείο τους.

ΤΟ Δ.Σ.