9 Νοε 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ


Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου η  εργοδοσία των  MY MARKET προσπάθησε να εμποδίσει περιοδεία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας  σε κατάστημα της, στην περιοχή των  Άνω Λιοσίων ζητώντας  από τον εκπρόσωπο του  σωματείου να υπογράψει στο βιβλίο επισκεπτών για να του επιτραπεί να πραγματοποιήσει την περιοδεία! Αυτή της η προσπάθεια έπεσε στο κενό.  Οι εκπρόσωποι του σωματείου πραγματοποίησαν την περιοδεία όπως είχε προγραμματιστεί, καλώντας τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά  στο συλλαλητήριο  του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 9 Νοέμβρη, 6.30μ.μ. στο Σύνταγμα και στη Γενική Συνέλευση του σωματείου  19 Νοέμβρη, 11.00π.μ. στα γραφεία του σωματείου.

Τα σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ  έχουν μέτωπο με την εργοδοσία, τις Κυβερνήσεις της και την Ε.Ε, δεν είναι επισκέπτες στους εργασιακούς χώρους, δεν ζητάνε από κανέναν εργοδότη την άδεια για να απευθυνθούν  στους συναδέλφους τους και να συζητήσουν μαζί τους για την ανάγκη να δυναμώσει η οργάνωση και η  πάλη μας  απέναντι στη αντεργατική πολιτική που ρημάζει τις ζωές μας.

Η σιγή νεκροταφείου που από κοινού εργοδοσία και κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ θέλουν να επιβάλουν μέσα στους εργασιακούς χώρους, να μας στερήσουν κάθε δικαίωμα για συλλογική δράση και οργάνωση του αγώνα μας  και υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας δεν θα περάσει.

ΤΟ Δ.Σ.