23 Νοε 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους  της νεαρής συναδέλφισσας που βρήκε αιφνίδιο θάνατο  εν ώρα εργασίας μέσα σε κατάστημα μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας ένδυσης στην οποία εργαζόταν.
    Παράλληλα εκφράζουμε την ανησυχία μας καθώς στον κλάδο του εμπορίου το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί και άλλα παρόμοια τραγικά περιστατικά, συνάδελφοι έχουν χάσει τη ζωή τους  από καρδιακά και εγκεφαλικά επεισόδια ενώ βρίσκονταν στο πόστο τους.
    Με αφορμή το τραγικό περιστατικό, του θανάτου της συναδέλφισσας μας αλλά και τα αυξημένα κρούσματα του τελευταίου διαστήματος, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας θα ζητήσει τις επόμενες μέρες συνάντηση με την Επιθεώρηση Εργασίας (ΣΕΠΕ).
   Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καλεί τα μέλη του και όλους τους συναδέλφους στον κλάδο να διεκδικήσουμε ανθρώπινες συνθήκες ζωής και δουλειάς, αναβάθμιση των υπηρεσιών της δημόσιας υγείας με έμφαση στην πρόληψη δωρεάν για όλους. Να μην έχουμε άλλη απώλεια ζωής συναδέλφου. Είναι χρέος μας, στον αγώνα και στη μνήμη των συναδέλφων μας, που τόσο άδικα χάθηκαν στο μόχθο για το μεροκάματο.


Το Δ.Σ.