14 Δεκ 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


  Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καταγγέλλει την άθλια προσπάθεια αποκλεισμού της ΔΑΣ από τη διοίκηση του ΟΑΕΔ. Οι εργατοπατέρες της πλειοψηφίας της  ΓΣΕΕ έχουν δώσει εξετάσεις ποίων τα συμφέροντα εκπροσωπούν και το ρόλο τους επιβεβαιώνουν και με αυτή τους την μεθόδευση,  που με συνοπτικές διαδικασίες επιδιώκουν να πετάξουν εκτός Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΕΔ, το συνδικαλιστικό στέλεχος της ΔΑΣ, τον εκπρόσωπο των εργαζομένων.

  Οι χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι μπορούν να κατανοήσουν τι συνεπάγεται αυτό. Οι πρώην εργαζόμενοι της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ, του HONDOS PALLAS, του ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΥ που βρέθηκαν εν μια νυχτί στην ανεργία και απλήρωτοι έχουν προσωπική πείρα  ποιος από την διοίκηση του ΟΑΕΔ ήταν στο πλευρό τους, πρωτοστάτησε για να ξεπεραστεί η όποια γραφειοκρατία και εμπόδια έμπαιναν για να πάρουν την οικονομική ενίσχυση που δικαιούνταν. Επίσης οι εργαζόμενοι στα σουπερ μάρκετ γνωρίζουν από πρώτο χέρι ποίων τα συμφέροντα εκπροσωπούν τα συνδικαλιστικά- διευθυντικά  στελέχη του κλάδου ένας εκ των οποίων προτείνεται από την ΓΣΕΕ να εκπροσωπεί τους εργαζόμενους στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ. Το έζησαν στις πρόσφατες αρχαιρεσίες του επιχειρησιακού του Σκλαβενίτη και του κλαδικού των τροφίμων που κάτω από πίεση οδηγούνταν στην κάλπη για να αναδειχτούν στα  συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων, οι άνθρωποι της εργοδοσίας. 

   Ενοχλεί η φωνή της ΔΑΣ, η φωνή των εργαζομένων και θέλουν να τη φιμώσουν από κοινού ΓΣΕΕ- μεγαλοεργοδοσία - κυβέρνηση. Δεν θα τους περάσει.! 
 


Το Δ.Σ.