20 Ιουλ 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εργαζόμενες και εργαζόμενοι στα Σ.Μ. EXTRA

Η εργοδοσία με τρομοκρατία εκβιάζει για υπογραφή συμβάσεων με μειώσεις 35% αλλιώς θα προχωρήσει σε απολύσεις. Είναι σίγουρο ότι η εργοδοσία θα συνεχίσει να εκβιάζει και να επιτίθεται. Δεν υπάρχει χρόνος πλέον για μας τους εργαζόμενους να παγιδευόμαστε σε αυταπάτες, να περνάνε τα τρομοκρατικά διλλήματα, καμία αναμονή, ο δρόμος του αγώνα, της οργάνωσης στο κλαδικό σου σωματείο σε κάθε χώρο δουλειάς, με σωματειακές επιτροπές και επιτροπές αγώνα είναι ζήτημα άμεσης προτεραιότητας για όλους μας, ήδη αρκετοί συνάδελφοι συμμετείχαν σε σύσκεψη στο κλαδικό σωματείο της Ελευσίνας και εκεί πήραν απόφαση για Γενική συνέλευση των εργαζομένων την Κυριακή 22-07-12 ώρα 7μ.μ. στο Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας Αγ. Φιλοθέης 5Β.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες η συμμέτοχή όλων σας στη γενική συνέλευση είναι απαραίτητη όχι μόνο όσων συναδέλφων δεν υπέγραψαν αλλά και όσων υπέγραψαν, λόγο της τρομοκρατίας της εργοδοσίας, η μαζική και οργανωμένη πάλη μας μπορεί να ακυρώσει αυτές τις υπογραφές.

Μόνο η δράση με το σωματείο μας μπορεί να δυναμώσει την ενότητα μας για να εμποδίσουμε και να ανατρέψουμε αυτή τη βάρβαρη αντεργατική εγκληματική πολιτική εις βάρος μας.

Κάνε το βήμα και γίνε μέλος του κλαδικού σου σωματείου.

ΤΟ Δ.Σ.