24 Ιαν 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΜΕ

                  

                                          


ΠΑΜΕ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Αθήνα, 24/01/2014
Παίξε μπάλα και φέτος με το ΠΑΜΕ!!!

            Η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ, όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, καλεί όλους τους νέους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους σπουδαστές, τους φοιτητές και μετανάστες να δηλώσουν συμμετοχή στο φετινό εργατικό πρωτάθλημα.
            Στις σημερινές  συνθήκες που ζούμε ο κάθε εργαζόμενος, άνεργος πρέπει να αγωνίζεται, να μην σκύβει το κεφάλι, να μην συμβιβάζεται και να απαιτεί μια ζωή που του αξίζει.
            Όλοι οι τομείς παιδεία, υγεία, εργασία  έχουν ισοπεδωθεί και δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος και ο αθλητισμός.
           
                        ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΕΣ...... ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΕΣ

            Θέλουμε ο θεσμός του εργατικού τουρνουά, μετά την μεγάλη περσινή συμμετοχή, να ακουμπήσει σε ακόμα μεγαλύτερο κομμάτι της εργατικής νεολαίας, να ακουστεί ακόμα πιο δυνατά και να γίνει γνωστό σε όλους τους χώρους δουλειάς, στις σχολές, στα σχολεία και σε όλες τις γειτονιές που ζει και εργάζεται η εργατική τάξη.
            Απευθύνουμε κάλεσμα στα συνδικάτα, στα σωματεία, τους συλλόγους, στα 15μελή και στις επιτροπές αγώνα από κάθε κλάδο να συμμετέχουν και να συμβάλλουν για την πραγματοποίηση του πρωταθλήματος.
Μέσα από το δικό μας τουρνουά προβάλλουμε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής όπου το ποδόσφαιρο και κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα θα είναι υπόθεση για όλη την εργατική τάξη και τους συμμάχους της, χωρίς εμπόδια.
Ενάντια σε κάθε ναρκωτική ουσία στήνουμε κοινό μέτωπο πάλης με θεραπευτικές κοινότητες που αντιστέκονται, που έρχονται σε ρήξη με το υπάρχον σύστημα που γεννά και διαιωνίζει την ναρκωκουλτούρα.

                         ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ, ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ

            Στο εργατικό τουρνουά δεν μας ενδιαφέρει ποια ομάδα  είναι καλύτερη, ποιος είναι ο νικητής και ποιος είναι ο χαμένος. Είναι ένα τουρνουά από εργάτες για εργάτες, καμιά πολυεθνική, κανένα στήσιμο αγώνα για να πλουτίζει ο μεγαλομέτοχος.
            Προβάλλουμε ένα τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής, που μαζί με όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται (θεατρική ομάδα,ομάδα χορού, εκδρομές, εκδηλώσεις κτλ) δίνουν την δυνατότητα σε όλους τους εργαζόμενους να αξιοποιήσουν τον ελεύθερό τους χρόνο εποικοδομητικά ενισχύοντας την άθληση και την άμιλλα, τη δημιουργία και τη διασκέδαση.
Το τουρνουά είναι υπόθεση της εργατικής τάξης, δείχνοντας ότι όλοι έχουμε δικαίωμα στον αθλητισμό, χωρίς σπόνσορες και επιχειρηματική δράση με βάση το κέρδος.

            Δήλωσε συμμετοχή της ομάδας στο email ή στο τηλέφωνο του ΠΑΜΕ. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει 9 Φεβρουαρίου και οι συμμετοχές των ομάδων δηλώνονται έως 5 Φεβρουαρίου. Τις επόμενες μέρες θα υπάρχουν περισσότερες  πληροφορίες για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
Το Γραφείο Τύπου