31 Οκτ 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, την  ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΗ στις  9.00π.μ.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε  τον αγώνα μας ενάντια στις κατασχέσεις σπιτιών και  καταθέσεων των λαϊκών νοικοκυριών. Ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ που ρημάζει τις ζωές μας, το Βιός μας προς όφελος του κεφαλαίου, των τραπεζικών και κάθε λογής αρπακτικών . Ενάντια στην πολιτική που μας επιβάλει άγρια φοροληστεία, μας μειώνει τους μισθούς και τις συντάξεις, μας πετάει στην ανεργία, μας οδηγεί στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
.
Συμμετέχουμε στη  μαζική παράσταση διαμαρτυρίας μαζί με συλλόγους αυτοαπασχολουμένων και εργατικά σωματεία:
στο Υπουργείο Οικονομικών, την Τετάρτη 1 Νοέμβρη στις 9.00π.μ.

Να μην επιτρέψουμε στην κυβέρνηση να  διαλύσει ουσιαστικά την όποια παρεχόμενη προστασία υπήρχε στην πρώτη κατοικία, καταργώντας τελείως η μειώνοντας κατά πολύ τα κριτήρια προστασίας. Να μην επιτρέψουμε  να πάρει ούτε ένα ευρώ  από τις καταθέσεις των φτωχών εργατικών και λαϊκών νοικοκυριών.


ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Καλούμε όλους τους συναδέλφους που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους προβλήματα κόκκινων δανείων, κατασχέσεων μισθών και κατοικίας να απευθυνθούν στο κλαδικό συνδικάτο.  Στα γραφεία του σωματείου  Αγ. Φιλοθέης 5β , πλατεία Μητροπόλεως και στα τηλέφωνα: 210 3232463 , 2103236287  και στο  6936265135 .

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ – ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ



TO  Δ.Σ.