16 Απρ 2018

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
7μ.μ. στο Σύνταγμα, προσυγκέντρωση 6.30 πλ. Κλαυθμώνος

    Η.Π.Α – Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ – ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ
 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε-
 ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

   Η.Π.Α – Μ. Βρετανία – Γαλλία έχοντας ως πραγματικό στόχο τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών, των ενεργειακών δρόμων και των σφαιρών επιρροής σήμερα χτύπησαν με πυραύλους αρκετές περιοχές της Συρίας, εγκληματώντας σε βάρος του Συριακού λαού. Αυτή η ενέργεια τους έχει  την στήριξη και την ανοχή των κρατών -μελών του ΝΑΤΟ  και της Ε.Ε, δηλαδή των  λυκοσυμμαχιών  που επικαλείται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ ως παράγοντες σταθερότητας και ασφάλειας για την χώρα μας.

  Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει τεράστιες ευθύνες, αφού προωθεί τα συμφέροντα  της ανάπτυξης των κερδών των μονοπωλίων και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου μπλέκοντάς μας  σε επικίνδυνους πολεμικούς σχεδιασμούς. Παίρνει ενεργά μέρος στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, συμμετέχοντας σε «περιφερειακά σχήματα», στρατιωτικές ασκήσεις και συνεκπαιδεύσεις, διαθέτοντας βάσεις και υποδομές στην Νατοϊκή πολεμική μηχανή  ενάντια σε άλλους λαούς. Εμπλέκει βαθύτερα και επικίνδυνα την χώρα μας  στους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς όπως είναι η ΕΕ και το ΝΑΤΟ με διακηρυγμένο στόχο τη λεγόμενη  «γεωστρατηγική αναβάθμιση» της Ελλάδας. Το γεγονός ότι η χώρα μας μετατρέπεται σε μια απέραντη αμερικανοΝΑΤΟική βάση, σε ορμητήριο θανάτου, είναι ανάγκη να καταδικαστεί από τους εργαζομένους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα.

   Η συνέχιση και κλιμάκωση του πόλεμου στη Συρία, το αιματοκύλισμα του Συριακού λαού από τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών, το γεγονός ότι όλη η Ανατολική Μεσόγειος έχει γίνει πεδίο πολεμικών ετοιμασιών είναι απόρροια των  ανταγωνισμών των  μονοπωλιακών ομίλων. Ο εγκλωβισμός των θυμάτων τους, δηλαδή των προσφύγων και μεταναστών   στην Τουρκία και στα νησιά του Αιγαίου που προσπαθούν να βρουν διέξοδο στην Ευρώπη, η σφαγή του παλαιστινιακού λαού από το κράτος-δολοφόνο του  Ισραήλ, η Τουρκική προκλητικότητα   στο Αιγαίο που κλιμακώνεται ενώ η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί ,καλλιεργώντας τον εφησυχασμό και παραπέμποντας για  προστάτες  το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. Όλα  αυτά συνθέτουν ένα πάζλ επικινδύνων εξελίξεων για τους λαούς όλων των χώρων που μεταξύ τους δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα.

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ τώρα ενάντια στα σχέδια και τις επεμβάσεις των μακελάρηδων των λαών. Δυναμώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, για να κλείσει η βάση της Σούδας και όλες οι άλλες ξένες βάσεις στην Ελλάδα, κανένας Έλληνας φαντάρος σε αποστολές εκτός συνόρων, για την αποδέσμευση της χωράς μας από το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. Να ορθώσουμε τείχος στα σχέδια τους,βάζοντας στο στόχαστρο το σάπιο σύστημα που γεννά εκμετάλλευση, φτώχεια, κρίσεις, πολέμους.                               
                                                                           Το Δ.Σ