8 Νοε 2012

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ


ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ Σ/Μ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ



Αθήνα 7/11/2012

ΡΙΞΤΕ ΑΚΥΡΟ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ



Συναδέλφισσες συνάδελφοι

Είμαστε εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης



Το επιχειρησιακό σωματείο του Σκλαβενίτη προχωρά σε αρχαιρεσίες. Για μια ακόμα φορά σε συνεργασία με την εταιρία και τον μηχανισμό της μεθόδευσαν τον αποκλεισμό από τις αρχαιρεσίες κάθε αγωνιστικής φωνής.

Προσπάθησαν να κρατήσουν τις εκλογές μυστικές, αρνιόντουσαν μέχρι και τις τελευταίες ημέρες να γράψουν συναδέλφους που υποψιάζονταν ότι δεν είναι του χεριού τους, αρνήθηκαν να δεχτούν υποψηφιότητες που καταθέσαμε ακόμα και με δικαστικό κλητήρα.

Όσο και να προσπαθούν να πνίξουν κάθε αγωνιστική φωνή, να αποστειρώσουν το σωματείο από κάθε τι «ενοχλητικό» για την εργοδοσία, δεν πρέπει να τους περάσει και δεν θα τους περάσει.

Οι εκλογές είναι νόθες και παράνομες γιατί παραβιάστηκε κατάφορα κάθε διαδικασία που προβλέπεται από την εργατική νομοθεσία και το καταστατικό (έγκαιρη γνωστοποίηση συνέλευσης, έγκαιρη ανακοίνωση υποψηφιοτήτων από την εφορευτική επιτροπή, άρνηση εγγραφών, αποκλεισμό υποψηφιοτήτων).

Προσπαθούν σε μια περίοδο που κυβερνήσεις, Ευρωπαϊκή Ένωση και εργοδότες μας έχουν κηρύξει ανελέητο πόλεμο και ισοπεδώνουν τις ζωές μας να κρατήσουν το σωματείο εργαλείο στα χέρια της εργοδοσίας και παραγωγής νόθων και συμβιβασμένων αντιπροσώπων στα συνέδρια της ΟΙΥΕ και ΓΣΕΕ.

Συνάδελφοι στείλτε μήνυμα αντίστασης στην εργοδοσία και στους εργοδοτικούς συνδικαλιστές.



Συσπειρωθείτε στην Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε την αντίστασή μας στα τηλέφωνα:



Πουλικόγιαννης Ανδρέας 6985754636 (κατάστημα Πειραιά ΙΑ)

Καλομοιρόπουλος Γιάννης 6976723226 (κατάστημα Χαϊδαρίου)


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ