24 Απρ 2013

ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ - ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ


ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4-ΚΥΡΙΑΚΗ 28/4/2013

ΩΡΕΣ 11 ΠΡΩΙ - 8 ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ



Εμποροϋπάλληλοι, εργαζόμενοι στα Σούπερ Μάρκετ, εργαζόμενες μητέρες, νέοι και νέες

Το μεγάλο εμπορικό κεφάλαιο, μονοπώλια, πολυεθνικές σε συνεργασία με την τρικομματική κυβέρνηση μεθοδεύουν την κατάργηση της Κυριακής αργίας που θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα για εργαζομένους και αυτοαπασχολούμενους εμπόρους.

Η κατάργηση της Κυριακής αργίας θα οδηγήσει σε έκρηξη της ανεργίας, ένταση της εκμετάλλευσης των εργαζομένων, κατάργηση του ελεύθερου χρόνου μας, διάλυση της προσωπικής, οικογενειακής κοινωνικής μας ζωής.,

Απέναντι σε αυτή την επίθεση της μεγαλοεργοδοσίας ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καλεί τους συναδέλφους να ενισχύσουν το κλαδικό τους σωματείο γιατί σωματείο μαζικό είναι και αποτελεσματικό στον αγώνα, για την απόκρουση των αντεργατικών μέτρων και την οργάνωση μας σε κάθε χώρο δουλειάς με σωματειακές επιτροπές και επιτροπές αγώνα.

Οι εκλογές του σωματείου παρατείνονται στις εξής ημέρες και ώρες:

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4/2013 - ΚΥΡΙΑΚΗ 28/4/2013 ΩΡΕΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ-8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ



Με τη ψήφο μας στέλνουμε μήνυμα σε κυβέρνηση και πολυεθνικές ότι δεν επιτρέπουμε σε αυτούς που κλέβουν τον πλούτο που παράγουμε να καθορίζουν και τη ζωή μας.

Με την ψήφο μας καταδικάζουμε τη συνδικαλιστική παράταξη ΠΑΣΚΕ εμφανίζεται στις αρχαιρεσίες του σωματείου με το ψηφοδέλτιο Ενωτική Κίνηση Εμποροϋπαλλήλων (ΕΚΕ), μασκαρεμένοι με την προβιά του ¨ανεξάρτητου¨, ακομμάτιστου¨, ¨ενωτικού¨ ψηφοδελτίου προσπαθώντας για άλλη μια φορά να κοροϊδέψουν τους εργαζόμενους και να ψαρέψουν στα θολά νερά.

Ισχυροποιούμε το σωματείο μας , ενισχύουμε το μέτωπο της αντίστασης, διευρύνουμε τον ταξικό πόλο στο συνδικαλιστικό κίνημα και διεκδικούμε:

• Νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακής αργίας.

• Σταθερή μόνιμη δουλειά για όλους τους εργαζόμενους.

• Κλαδική σύμβαση που να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες μας.



Πάρτε μέρος στις εκλογές του σωματείου, απαραίτητα μαζί μας

βιβλιάριο ασθενείας

και αστυνομική ταυτότητα.