12 Ιουν 2013

Αθήνα 12/6/2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΝΗ ΣΤΗΝ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 10.30π.μ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

        Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καταγγέλλει την τρικομματική κυβέρνηση (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) που εφαρμόζοντας το δόγμα <<νόμος και τάξη>> επιβάλλει την δικτατορία των πολυεθνικών και του κεφαλαίου με κοινοβουλευτικό μανδύα.
       Η απόφαση για το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης, η απόφαση για την κατάργηση της Κυριακής αργίας, ο νόμος για την πλήρη απελευθέρωση των απολύσεων, η κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων, τα χαράτσια και η φοροληστεία, όλα τα αντεργατικά, αντιλαϊκά μέτρα που πήρε και αυτά που πρόκειται να εφαρμόσει δείχνουν ότι η <<ανάπτυξη>> θα στηριχτεί στην πλήρη εξαθλίωση της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων.
       Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο εμπόριο, τις εργαζόμενες μητέρες, τους άνεργους, τους απλήρωτους συναδέλφους μας, στην 24ωρη απεργία Πέμπτη 13 Ιούνη και στην συγκέντρωσή μας στην πλατεία Αγίας Παρασκευής στις 10.30π.μ.
       Η συμμετοχή μας στην απεργία δηλώνει και την ταξική μας αλληλεγγύη στους συναδέλφους μας στα Σ.Μ EXTRA στο Λαύριο, που είναι 23 μέρες σε απεργιακή κινητοποίηση με αίτημα την σταθερή και μόνιμη εργασία και κλαδική σύμβαση που να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες μας.


ΤΟ Δ.Σ