19 Σεπ 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ Γ.Σ

            Οι εργαζόμενοι στον κλάδο του εμπορίου με ομόφωνη απόφαση της Γ.Σ καταγγέλλουν τη δολοφονική επίθεση των Χρυσαυγιτών σε βάρος μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ.
          Η δολοφονική αυτή επίθεση επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι η Χρυσή Αυγή είναι συμμορία δολοφόνων που καθοδηγούμενη από την εργοδοσία έχει στόχο να τρομοκρατήσει την εργατική τάξη.
          Ενοχλούνται από την πρωτοπόρα και οργανωμένη δράση των εργαζομένων γιατί χαλάει τη σούπα των εφοπλιστών, των βιομήχανων, του μεγάλου εμπορικού κεφαλαίου δηλ. όλων αυτών που έχουν ανάγκη τη Χρυσή Αυγή για να υλοποιούν τα αντεργατικά αντιλαϊκά τους μέτρα.
          Και στο χώρο του εμπορίου, πυκνώνουν οι καταγγελίες από εργαζόμενους, ιδιαίτερα από πολυκαταστήματα, SUPER MARKET και αποθήκες ότι οι μεγαλοεργοδότες προσλαμβάνουν μέλη της Χρυσής Αυγής με στόχο να αποτρέπουν τους εργαζόμενους από την οργανωμένη δράση με τα σωματεία τους με τρομοκρατία όπως και οι εργοδότες, στρέφοντας τους εργαζόμενους ενάντια σε κάθε πρωτοπόρο στοιχείο που υπάρχει σε κάθε χώρο δουλειάς, καλλιεργούν την ξενοφοβία και τον ρατσισμό.
          Καλούμε τους εργαζόμενους να απευθύνονται στο σωματείο τους σε περίπτωση τέτοιων κρουσμάτων.
          Η μόνη απάντηση στους φασίστες και απογόνους των Ναζί είναι η οργανωμένη δράση στο σωματείο και στις Λαϊκές επιτροπές σε κάθε γειτονιά
          Έξω οι φασίστες από κάθε χώρο εργασίας, έξω από κάθε γειτονιά.